A Simple Different-ről

A Simple Different-ről

Menü

Mit mondanak az emberek a SimDif-ről?

Szakmai vélemények:

2021 – https://www.apkmonk.com/posts/simdif-website-builder-app-review/

"Figyelembe véve az összes szolgáltatást kínál az ingyenes változat, ez az alkalmazás kap egy szilárd ből 9 10. A legjobb az egészben ez a app, hogy meg lehet építeni / módosítani a weboldalak különböző eszközök, anélkül, hogy nulláról indul minden alkalommal, amikor hop egy új eszközre. Erősen javasoljuk, hogy próbálja ki ezt az alkalmazást, ha webhelyet szeretne építeni."


2019 – https://www.androidappsreview.com/website-builder-for-android-app-review/

"Összességében a Website Builder for Android egy rendkívül jól megtervezett alkalmazás, amely a legfontosabb területeket nyújtja: egyszerű használat, rugalmasság, képesség és bővíthetőség."


2017 – https://appslisto.com/website-builder-review/

"Az alkalmazás pozitív fogadtatásban részesült az Android-felhasználók körében a rajongók visszajelzései alapján. Az alkalmazás egyszerű használata és egyszerűsége több letöltést és használatot eredményezett. Az a tény, hogy nem kell másik személyt felvennie ahhoz, hogy webhelyet készítsen. az üzlet a legtöbb cégtulajdonos álma, a SimDif webhelykészítő pedig valóra váltotta az álmot."


2015 - https://web-builder-app.com/

"A SimDif nyilvánvalóan nagyon alaposan átgondolta, hogy a felhasználók által létrehozott webhelyek hogyan fognak ténylegesen teljesíteni, mind a webhely látogatói, mind a keresőmotorok eredményei számára. Összességében a könnyű használhatóság és a képességek következetessége kombinációja webhelyek létrehozásához Androidon, iPhone-on, Az iPad és az asztali számítógép páratlan."


Felhasználói értékelések és vélemények a Google Play Áruházban:

Stefanie Bollmann
2018. november 21. – ★★★★★
"Mielőtt a SimDif mellett döntöttem, átnéztem különféle webhelykészítő alkalmazásokat, és soha nem bántam meg a választásomat. Ez a legjobb: könnyű kezelni és frissíteni a webhelyet minden eszközről, és egy pillanat alatt közzétenni. Amikor nem tudtam egyedül megoldani a dolgokat. Gyors segítséget kaptam egy kedves ügyfélszolgálati csapattól. 100%-ig ajánlom."


Clive Cooper
2018. november 19. – ★★★★★
"Tekintettel arra, hogy ez az alkalmazás egy tisztességes tesztvezetést mutat, nagyon lenyűgöző. Pont azt csinálja, amit vártam, és jól csinálja. Nagyon intuitív alkalmazás. Látom, hogy végül a pro verziót választom, de egyelőre az ingyenes verzió rendben van. Nos, kész fejlesztők."


Danoz Directo
2018. november 3. – ★★★★★
"Kiemelkedő, könnyen használható, valamint ingyenes funkciókkal rendelkezik, de a profi verziót választom, mivel le vagyok nyűgözve."


Muumi74
2018. október 28. - ★★★★★
"Remek weboldalkészítő és tárhelyalkalmazás. Nagyon kényelmes, hogy mindent egy alkalmazásból kezelhetsz."


Chidi Edward Nnaji
2018. október 1. – ★★★★★
"A SimDif az egyik legegyszerűbb módja bármilyen típusú webhely létrehozásának. Még egy kezdő is használhatja a SimDif-et."

Simple Different

A cég

A Simple Different Co. LTD 2009-ben alakult. A thaiföldi Chiang Mai-i székhelyű, önfinanszírozott vállalat kicsi és sokszínű tehetségekkel rendelkezik a világ minden tájáról.

Ők egy 10 fős csapat, 23 és 52 év közöttiek, akik 4 nyelven beszélnek – angolul, thaiföldön, franciául, spanyolul és a helyi észak-thai dialektusban.

Mindannyian ugyanazt a meggyőződést vallják egy eredeti és hasznos alkalmazás létrehozásáról, és ugyanazt az etikát vallják a szolgáltatásuk meghatározásakor és a felhasználóik segítésében.

3 éve kezdték átírni a SimDif első verzióját, és „V2-nek” nevezték el. Ez egy zseniális technikai platform, amely képes támogatni a SimDif 2-t és más hasonló projekteket.