A Simple Different-ről

A Simple Different-ről

Menü

Sajtóközlemény

Megjelent a SimDif 2

A SimDif küldetése mindig is az volt, hogy segítsen az embereknek megtanulni, hogyan készítsenek működőképes webhelyet maguknak. 2012-ben az alkalmazás lett az első webhely-készítő alkalmazás iOS és Android rendszeren, és azóta szájról szájra terjed.

A SimDif 2 most a lefedettségért és sajtóért folyamodik, hogy szélesebb közönséget vonzzon a világ minden tájáról, és segítsen több embernek jó webhelyek létrehozásában.

A SimDif egy társadalmi hatású projekt , amelynek célja, hogy a lehető legtöbb embert képessé tegye. A BabelDif-et azért hozták létre, hogy lehetővé tegye az alkalmazás számos nyelvre történő lefordítását, a FairDif pedig azért jött létre, hogy tisztességes PPP-indexált árat adjon a Smart és Pro verzióknak. Van egy ingyenes verzió is.

A SimDif kezdettől fogva másképp közelítette meg a dolgokat

Egyértelmű ambícióval, hogy oktassák és irányítsák a felhasználókat annak megértésére, hogy mitől is jó egy webhely. Ez egy felhasználóbarát alkalmazás még azok számára is, akik számítógépes írástudatlannak tartják magukat.

A SimDif áthelyezi a hangsúlyt, hogy kiemelje azt, ami igazán számít – a struktúra, a szervezettség és a tartalom –, és megmutatja az embereknek, hogy mi a kulcsfontosságú egy átlátható és szervezett webhelyhez. A SimDif etikus szolgáltatás, nem pedig egy webhely hamis ötletének eladására tervezett termék.

Rengeteg energiát és erőforrást fektettek be az alkalmazás és szolgáltatása egyszerűsítésébe és oktatásába

" Miután szemtanúja volt annak, hogy a SimDif mit tehet a felhasználóiért, világossá vált, hogy jó lenne mindenki számára elérhetővé tenni. Pontosan ezért kezdtük el 3 évvel ezelőtt a teljes platform újragondolását és újraírását a semmiből " - Yorick Vince, A Simple Different vezérigazgatója.

De mi is az a SimDif valójában?

SimDif alkalmazás ikon
SimDif alkalmazás ikon

Egyedülálló webhely-készítő alkalmazás

A SimDif azon kevés webhelykészítők egyike, amelyekkel teljesen működőképes ugyanazok a funkciók telefonon, számítógépen és táblagépen. Ez lehetővé teszi, hogy könnyedén válthat egyik eszközről a másikra a webhely szerkesztéséhez és közzétételéhez.

A SimDif 2 egy alkalmazás teljes webhelyek létrehozására, mindezt telefonról, technikai ismeretek nélkül.

Hozzon létre egy webhelyet oldalak és blokkok hozzáadásával, majd tartalom hozzáadásával. A blokkok oldalakat, az oldalak webhelyeket készítenek.

Kinek lesz?

A SimDif mindenki számára készült, aki problémamentesen szeretne webhelyet készíteni. A felhasználók többsége ma kisvállalkozások tulajdonosai, tanárok, diákok, közösségek és klubok, vállalkozók és szolgáltatásokat értékesítők.

Miért jött létre?

A Simple Different a SimDif 2- t úgy fejlesztette ki, hogy megfeleljen az emberek webhely-készítési igényeinek szerte a világon, hogy segítse a felhasználókat jelenlétük kiépítésében az interneten, és platformmal rendelkezzen webhelyük kezeléséhez.

Ez a szolgáltatás már 13 nyelven elérhető, és lefordítható. A BabelDif-nek (a SimDif 2 mellett kifejlesztett fordítóeszköz) köszönhetően az alkalmazást és útmutatóit számos nyelvre lefordíthatják saját felhasználói. A cél az, hogy minél több nyelvet és kultúrát támogassunk, különösen azokat, amelyek alulreprezentáltak az interneten .

Mennyibe kerül?

Létezik ingyenes verzió, és a világon először méltányos PPP indexált ár a Smart és Pro verziókhoz. Ezt az indexet FairDif-nek hívják, és lehetővé teszi az egyes országok számára megfelelő ár kiszámítását.

A tárhely és az útmutatók minden oldaltípushoz ingyenesek.

Ha meg szeretné tekinteni az egyes verziók jellemzőit és árát, ahol éppen tartózkodik, menjen ide .

Lokalizáció: Nyelvek és kultúrák támogatása és népszerűsítése

A világ nagy része ma már telefonról is elérheti az internetet

Túl sokan kénytelenek angolt vagy más széles körben használt nyelvet használni, különösen az internetes fejlődő országokból származók, mivel anyanyelvükön kevés vagy egyáltalán nincs online eszköz. Ezért fontos, hogy elérjük ezeket a felhasználókat, és megoldjuk ezt a nyelvi egyenletet.

A Simple Different egyik alapértéke a világ nyelveinek és kultúráinak gazdag sokféleségének tiszteletben tartása és előmozdítása, mielőtt pénzügyi konverzión gondolkodna.

A SimDif 2 célja az alulreprezentált nyelvek és kultúrák népszerűsítése
A SimDif 2 célja az alulreprezentált nyelvek és kultúrák népszerűsítése

Valódi társadalmi hatású vállalkozás

A jövő az ember kezében van

Az okostelefon forradalmasította az internetet. Az elmúlt 3 évben megduplázódott a csatlakoztatott felhasználók száma. Világszerte 2 milliárd ÚJ internetfelhasználó fedezte fel az internetet, és ugyanennyi ember fogja megtenni ugyanezt az elkövetkező években.

Az ingyenes webhelykészítő alkalmazás, amely bármilyen mobileszközről, a legtöbb nyelven működik , fontos felhatalmazást biztosító eszköz.

SimDif 2 – Kézzelfogható hatás 5 kulcsfontosságú területen:

A SimDif árának kiigazítása az egész világon

Ahhoz, hogy mindenki számára egy méltányos árat hozzon létre, mindenkinek más árat kell kiszámítania

A SimDif külön indexet hozott létre, a FairDif-et, hogy kiszámítsa fizetős verziói árát. A FairDifnek köszönhetően a SimDif ára az egyes országok megélhetési költségeihez igazodik. Úgy tűnik, hogy a SimDif az első olyan szolgáltatás az interneten, amely szigorúan alkalmazza ezt a fajta adaptív árazást. A SimDif egy ingyenes verziót is tartalmaz, amely mindenki számára elérhető.

FairDif – Vásárlóerő-paritás alkalmazva
FairDif – Vásárlóerő-paritás alkalmazva

Simple Different etika

A "felhasználó az első" megközelítés

A SimDif mögött álló Simple Different etikájának része az, hogy irányítsa a felhasználókat a webhelyek készítése során. A SimDif célja, hogy ösztönözze a felhasználókat olyan tartalom létrehozására és rendszerezésére, amelyet olvasóik látni szeretnének: ez a legjobb módja egy webhely felépítésének a Google számára.

A SimDif-et nem olyan terméknek képzelték el, amelyet az emberek még azelőtt megvásárolnának, hogy esélyük lett volna megérteni.

Mit mondanak az emberek a SimDif-ről?

Szakmai vélemények:

2021 – https://www.apkmonk.com/posts/simdif-website-builder-app-review/

"Figyelembe véve az összes szolgáltatást kínál az ingyenes változat, ez az alkalmazás kap egy szilárd ből 9 10. A legjobb az egészben ez a app, hogy meg lehet építeni / módosítani a weboldalak különböző eszközök, anélkül, hogy nulláról indul minden alkalommal, amikor hop egy új eszközre. Erősen javasoljuk, hogy próbálja ki ezt az alkalmazást, ha webhelyet szeretne építeni."


2019 – https://www.androidappsreview.com/website-builder-for-android-app-review/

"Összességében a Website Builder for Android egy rendkívül jól megtervezett alkalmazás, amely a legfontosabb területeket nyújtja: egyszerű használat, rugalmasság, képesség és bővíthetőség."


2017 – https://appslisto.com/website-builder-review/

"Az alkalmazás pozitív fogadtatásban részesült az Android-felhasználók körében a rajongók visszajelzései alapján. Az alkalmazás egyszerű használata és egyszerűsége több letöltést és használatot eredményezett. Az a tény, hogy nem kell másik személyt felvennie ahhoz, hogy webhelyet készítsen. az üzlet a legtöbb cégtulajdonos álma, a SimDif webhelykészítő pedig valóra váltotta az álmot."


2015 - https://web-builder-app.com/

"A SimDif nyilvánvalóan nagyon alaposan átgondolta, hogy a felhasználók által létrehozott webhelyek hogyan fognak ténylegesen teljesíteni, mind a webhely látogatói, mind a keresőmotorok eredményei számára. Összességében a könnyű használhatóság és a képességek következetessége kombinációja webhelyek létrehozásához Androidon, iPhone-on, Az iPad és az asztali számítógép páratlan."


Felhasználói értékelések és vélemények a Google Play Áruházban:

Stefanie Bollmann
2018. november 21. – ★★★★★
"Mielőtt a SimDif mellett döntöttem, átnéztem különféle webhelykészítő alkalmazásokat, és soha nem bántam meg a választásomat. Ez a legjobb: könnyű kezelni és frissíteni a webhelyet minden eszközről, és egy pillanat alatt közzétenni. Amikor nem tudtam egyedül megoldani a dolgokat. Gyors segítséget kaptam egy kedves ügyfélszolgálati csapattól. 100%-ig ajánlom."


Clive Cooper
2018. november 19. – ★★★★★
"Tekintettel arra, hogy ez az alkalmazás egy tisztességes tesztvezetést mutat, nagyon lenyűgöző. Pont azt csinálja, amit vártam, és jól csinálja. Nagyon intuitív alkalmazás. Látom, hogy végül a pro verziót választom, de egyelőre az ingyenes verzió rendben van. Nos, kész fejlesztők."


Danoz Directo
2018. november 3. – ★★★★★
"Kiemelkedő, könnyen használható, valamint ingyenes funkciókkal rendelkezik, de a profi verziót választom, mivel le vagyok nyűgözve."


Muumi74
2018. október 28. - ★★★★★
"Remek weboldalkészítő és tárhelyalkalmazás. Nagyon kényelmes, hogy mindent egy alkalmazásból kezelhetsz."


Chidi Edward Nnaji
2018. október 1. – ★★★★★
"A SimDif az egyik legegyszerűbb módja bármilyen típusú webhely létrehozásának. Még egy kezdő is használhatja a SimDif-et."

A sajtó számára

A sajtócsomag tartalma:

sajtóközlemény

Alkalmazás leírása

SimDif 2 ikon/logó

Képernyőképek Androidra, iPhone-ra és iPadre

Simple Different logó