A Simple Different-ről

A Simple Different-ről

Menü

A cég törzscsapatának bemutatása

Yorick

A Simple Different alapítója és vezérigazgatója

Grafikus felhasználói felületek tervezése több mint 30 éve , és szenvedélye a felhasználói élmény és a szoftvertervezés és az etika egyensúlyának megteremtése .
Idejét azzal tölti, hogy segítse a felhasználókat, megismerje felfogásaikat és igényeiket, és olyan módszereket dolgozzon ki, amelyek segítségével hatékony és átlátható megoldást kínálhat számukra.
Yorick úgy véli, hogy a SimDif sikeres társadalmi hatású vállalkozássá válhat, és egy hely a tehetséges emberek számára, ahol boldogan fejezhetik ki magukat, és fejlődhetnek a kívánt területen.

Valamikor hagyományos thai masszázsterapeuta volt, ma is tanul az éberségről, és mindenképpen új ülésre van szüksége a Royal Enfield számára.

Mr. Yut

iOS-alkalmazásfejlesztő, szerveradminisztrátor

Yut folyamatosan figyeli virtuális és fizikai gépeinket. 2011 óta a család meghatározó és értékes tagja.

Érdeklődő elméje, lágy modora és tiszta jószívűsége, valamint a felhasználói élmény iránti aggodalma a Simple Different egyik pillére lett. Jelenleg a SimDif 2 fejlesztését koordinálja.

Yut szeret új dolgokat kipróbálni Linuxon, új alkalmazásokat tesztelni, filmeket nézni, gitározni és kávét inni.

Mr. Berm

Android App & Yorname fejlesztő

Berm 2014-ben csatlakozott a Simple Differenthez. Mélyen motiváltan jött ide, hogy javítsa az első webhely-készítőt Androidon. Köztudott, hogy nagyon éles és hűvös. A Bermnek köszönhetően az Android App mostantól a fő eszköz, amellyel felhasználóink elkészíthetik webhelyeiket.

Munka mellett fő szenvedélye, hogy válaszoljon fia végtelen kíváncsiságára.

Mr. O

Háttér varázsló

Örömteli személyisége mögött Mr. O ragyogó elmét, valamint a szerkezet és a szervezettség tiszta ízlését rejti. A SImDif2 kezdetén csatlakozott a csapathoz, és az új platform létrehozásához való hozzájárulása felbecsülhetetlen.

Amikor éppen nem dolgozik, lelkes követője a technológiai híreknek, és 3 ügyes gyerek büszke apja.

Mai kisasszony

Kód angyal

Mai rendkívül kíváncsi, nagyon szorgalmas és szereti a munkáját. Kicsit unta a háttérfejlesztést, így most már a front-endben is elmélyül. Mélyen vágyik arra, hogy jobb kódot értsen és írjon. Néhány éve otthagyta az egyetemet, és máris azon van, hogy tehetséges full stack fejlesztővé váljon.

Vett egy új autót, és amennyit csak tud, szeret körbeutazni a régiót.

Fai kisasszony

Kódtündér

Ez a gyönyörű fiatal nő gyorsan tanul. Mindig alig várja, hogy megértse, hogyan működnek a dolgok, és a SimDif létrehozásának számos különböző vonatkozásában valódi hozzáértésről tett tanúbizonyságot. Fai egy jövőbeli full stack tehetség, de fontosnak tartja munkájának grafikai tulajdonságait is.

Otthon szeret rajzolni és olvasni, hogy javítsa angoltudását.

Ning

Adminisztratív tiszt és a cég anyja

Ning 2009 kezdete óta itt van, vezeti a könyvelést, beadja az adókat, segít megszerezni a BOI-státuszt, vízumot és munkavállalási engedélyt. És ami ugyanilyen fontos, Ning mindenkit boldoggá tesz a nehéz időkben.

Amikor nem egymaga tartja össze a társaságot, szeret kötni és hímezni. Emellett elismert masszázsterapeuta.

Stéphane

Felhasználói élmény és támogatás

Stéphane 2014-ben csatlakozott a SimpleDifferenthez. Mint a csapat legtöbb tagja, ő is sok tehetségű ember. 15 éve dolgozik informatikában, a japán fordításért felel, illetve koordinálja a többi fordító munkáját. Stéphane nagyon közel áll a felhasználó igényeihez, felveszi a forródrótot, és aktívan hozzájárul a SimDif jövőjének kialakításához.

Szabadidejében szeret tollaslabdázni, és aktívan részt vesz a hagyományos thai zene tanulmányozásában.

Pál

Digitális kommunikáció

Paul kétszer is tagja volt a SimDifnek, legutóbb 2020-ban csatlakozott. Az elmúlt 20 évben munkája nagy részét a webfejlesztés és a digitális kommunikáció területén végezte.

Munkájában és magánéletében is jól látható motivációja, hogy a konkréttól az absztraktig minden szinten megértse a világot, és ehhez próbálja igazítani gondolkodását és viselkedését.

Érdeklődő elme, nyitott és szigorú koncepciók rendszerezési módja, valamint SimDif etikájának mély megértése csodálatos munkatárssá teszik őt kereskedelmi stratégiánk megtervezésében.

Saját szavaival élve: „A thaiföldi élet nagyon sokat adott nekem: nyelvet, zenét, barátokat, új szemléletet... Szerelem mindenekelőtt... és engem is megáldott egy szerető család otthon, az Egyesült Királyságban. Nagyon hálás vagyok."

Anton

Felhasználói segítségnyújtás és jogi tanácsadó

Anton 2014 óta dolgozik orosz fordítóként, és 2020-ban csatlakozott a SimDif-hez. Anton segít a felhasználóknak kérdéseik megválaszolásában, a fordításokon és a harmadik felekkel folytatott fontos kommunikáción dolgozik. Anton jogi háttérrel rendelkezik, és szívesen tanul új készségeket. Emellett sportrajongó, érdeklődési köre a biliárdtól és az asztalitenisztől a gördeszkás és edzőtermi edzésekig... és a thai ételekig terjed ;-)

Simple Different etika

A "felhasználó az első" megközelítés

A SimDif mögött álló Simple Different etikájának része az, hogy irányítsa a felhasználókat a webhelyek készítése során. A SimDif célja, hogy ösztönözze a felhasználókat olyan tartalom létrehozására és rendszerezésére, amelyet olvasóik látni szeretnének: ez a legjobb módja egy webhely felépítésének a Google számára.

A SimDif-et nem olyan terméknek képzelték el, amelyet az emberek még azelőtt megvásárolnának, hogy esélyük lett volna megérteni.

De mi is az a SimDif valójában?

SimDif alkalmazás ikon
SimDif alkalmazás ikon

Egyedülálló webhely-készítő alkalmazás

A SimDif azon kevés webhelykészítők egyike, amelyekkel teljesen működőképes ugyanazok a funkciók telefonon, számítógépen és táblagépen. Ez lehetővé teszi, hogy könnyedén válthat egyik eszközről a másikra a webhely szerkesztéséhez és közzétételéhez.

A SimDif 2 egy alkalmazás teljes webhelyek létrehozására, mindezt telefonról, technikai ismeretek nélkül.

Hozzon létre egy webhelyet oldalak és blokkok hozzáadásával, majd tartalom hozzáadásával. A blokkok oldalakat, az oldalak webhelyeket készítenek.

Kinek lesz?

A SimDif mindenki számára készült, aki problémamentesen szeretne webhelyet készíteni. A felhasználók többsége ma kisvállalkozások tulajdonosai, tanárok, diákok, közösségek és klubok, vállalkozók és szolgáltatásokat értékesítők.

Miért jött létre?

A Simple Different a SimDif 2- t úgy fejlesztette ki, hogy megfeleljen az emberek webhely-készítési igényeinek szerte a világon, hogy segítse a felhasználókat jelenlétük kiépítésében az interneten, és platformmal rendelkezzen webhelyük kezeléséhez.

Ez a szolgáltatás már 13 nyelven elérhető, és lefordítható. A BabelDif-nek (a SimDif 2 mellett kifejlesztett fordítóeszköz) köszönhetően az alkalmazást és útmutatóit számos nyelvre lefordíthatják saját felhasználói. A cél az, hogy minél több nyelvet és kultúrát támogassunk, különösen azokat, amelyek alulreprezentáltak az interneten .

Mennyibe kerül?

Létezik ingyenes verzió, és a világon először méltányos PPP indexált ár a Smart és Pro verziókhoz. Ezt az indexet FairDif-nek hívják, és lehetővé teszi az egyes országok számára megfelelő ár kiszámítását.

A tárhely és az útmutatók minden oldaltípushoz ingyenesek.

Ha meg szeretné tekinteni az egyes verziók jellemzőit és árát, ahol éppen tartózkodik, menjen ide .