A Simple Different-ről

A Simple Different-ről

Menü

Simple Different

A cég

A Simple Different Co. LTD 2009-ben alakult. A thaiföldi Chiang Mai-i székhelyű, önfinanszírozott vállalat kicsi és sokszínű tehetségekkel rendelkezik a világ minden tájáról.

Ők egy 10 fős csapat, 23 és 52 év közöttiek, akik 4 nyelven beszélnek – angolul, thaiföldön, franciául, spanyolul és a helyi észak-thai dialektusban.

Mindannyian ugyanazt a meggyőződést vallják egy eredeti és hasznos alkalmazás létrehozásáról, és ugyanazt az etikát vallják a szolgáltatásuk meghatározásakor és a felhasználóik segítésében.

3 éve kezdték átírni a SimDif első verzióját, és „V2-nek” nevezték el. Ez egy zseniális technikai platform, amely képes támogatni a SimDif 2-t és más hasonló projekteket.

A Simple Different napi csapat
A Simple Different napi csapat

A család

Az alapítók franciák és svájciak. A barátok, a család és a fejlesztők egy része a mai napig a cég részvényese.

Számos kulcsfontosságú tanácsadó és fordító is rendszeresen együttműködik a Simple Different csapatával.

Az elmúlt évtizedben néhány kiváló fejlesztő is részese volt a kalandnak. A csapat tagjai a részvényesekkel, tanácsadókkal, tanácsadókkal, fordítókkal és legfőképpen a felhasználókkal együtt közvetlenül felelősek a SimDif által képviselt minőségekért és értékekért.

Ez idő alatt rengeteg tapasztalatot szereztek a webhelykészítő alkalmazás létrehozásában és kezelésében.

Kik a Simple Different törzscsapata ?

A cég törzscsapatának bemutatása

Simple Different etika

A "felhasználó az első" megközelítés

A SimDif mögött álló Simple Different etikájának része az, hogy irányítsa a felhasználókat a webhelyek készítése során. A SimDif célja, hogy ösztönözze a felhasználókat olyan tartalom létrehozására és rendszerezésére, amelyet olvasóik látni szeretnének: ez a legjobb módja egy webhely felépítésének a Google számára.

A SimDif-et nem olyan terméknek képzelték el, amelyet az emberek még azelőtt megvásárolnának, hogy esélyük lett volna megérteni.