A Simple Different-ről

A Simple Different-ről

Menü

Lokalizáció: Nyelvek és kultúrák támogatása és népszerűsítése

A világ nagy része ma már telefonról is elérheti az internetet

Túl sokan kénytelenek angolt vagy más széles körben használt nyelvet használni, különösen az internetes fejlődő országokból származók, mivel anyanyelvükön kevés vagy egyáltalán nincs online eszköz. Ezért fontos, hogy elérjük ezeket a felhasználókat, és megoldjuk ezt a nyelvi egyenletet.

A Simple Different egyik alapértéke a világ nyelveinek és kultúráinak gazdag sokféleségének tiszteletben tartása és előmozdítása, mielőtt pénzügyi konverzión gondolkodna.

A SimDif 2 célja az alulreprezentált nyelvek és kultúrák népszerűsítése
A SimDif 2 célja az alulreprezentált nyelvek és kultúrák népszerűsítése

A saját anyanyelved

A BabelDif egy olyan eszköz a SimDif 2-ben, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy lefordítsák az alkalmazást a saját nyelvükre. Az alkalmazás magjába van beépítve, így a felhasználók egy platformot biztosítanak az alkalmazás közvetlen, saját maguk általi honosításához.

A BabelDif már jó előrehaladott állapotban van. A következő 3 éven belül képes lesz az alkalmazás több mint 100 nyelvre történő lefordítását elősegíteni. A BabelDif-et Douglas Adams Babel Fish ihlette.:-)

Fontos, hogy a felhasználók jobban megérthessék és ellenőrizhessék azt az eszközt, amelyet saját internetes jelenlétük kialakítására használnak.

A FairDif továbbra is támogatja ezt a kezdeményezést azzal, hogy tisztességes árindexet kínál minden ország számára:

A SimDif árának kiigazítása az egész világon

Ahhoz, hogy mindenki számára egy méltányos árat hozzon létre, mindenkinek más árat kell kiszámítania

A SimDif külön indexet hozott létre, a FairDif-et, hogy kiszámítsa fizetős verziói árát. A FairDifnek köszönhetően a SimDif ára az egyes országok megélhetési költségeihez igazodik. Úgy tűnik, hogy a SimDif az első olyan szolgáltatás az interneten, amely szigorúan alkalmazza ezt a fajta adaptív árazást. A SimDif egy ingyenes verziót is tartalmaz, amely mindenki számára elérhető.

FairDif – Vásárlóerő-paritás alkalmazva
FairDif – Vásárlóerő-paritás alkalmazva

Valódi társadalmi hatású vállalkozás

A jövő az ember kezében van

Az okostelefon forradalmasította az internetet. Az elmúlt 3 évben megduplázódott a csatlakoztatott felhasználók száma. Világszerte 2 milliárd ÚJ internetfelhasználó fedezte fel az internetet, és ugyanennyi ember fogja megtenni ugyanezt az elkövetkező években.

Az ingyenes webhelykészítő alkalmazás, amely bármilyen mobileszközről, a legtöbb nyelven működik , fontos felhatalmazást biztosító eszköz.

SimDif 2 – Kézzelfogható hatás 5 kulcsfontosságú területen: