A Simple Different-ről

A Simple Different-ről

Menü

Valódi társadalmi hatású vállalkozás

A jövő az ember kezében van

Az okostelefon forradalmasította az internetet. Az elmúlt 3 évben megduplázódott a csatlakoztatott felhasználók száma. Világszerte 2 milliárd ÚJ internetfelhasználó fedezte fel az internetet, és ugyanennyi ember fogja megtenni ugyanezt az elkövetkező években.

Az ingyenes webhelykészítő alkalmazás, amely bármilyen mobileszközről, a legtöbb nyelven működik , fontos felhatalmazást biztosító eszköz.

SimDif 2 – Kézzelfogható hatás 5 kulcsfontosságú területen:

Gazdasági növekedés

Minden vállalkozásnak szüksége van saját jelenlétre az interneten.

A SimDif 2 célja, hogy aktívan segítse a felhasználókat láthatóvá válni a Google-on, és segítse őket webhelyük tartalmának egyértelmű bemutatásában. Nem egy közösségi oldalról beszélünk, mint például a Facebook vagy az Instagram…, hanem egy olyan térről, amelyet mindenki úgy irányíthat és rendezhet, ahogyan jónak látja.

Digitális oktatás

A SimDif annyira egyszerű, hogy egyes iskolák ezt használják arra, hogy a diákok bemutatják munkáikat.

Olyan, mint egy játék. A tanárok lehetőséget kínálhatnak a tanulóknak, hogy megértsék, hogyan választják ki, formázzák és szervezik az online tartalmakat egy adott közönség számára.

A SimDif egy egyszerű, megfizethető és modern eszköz, amely segít a diákoknak okosabb és biztonságosabb webfelhasználókká válni.

A szólásszabadság

Egy új ötlet kifejezésének legnehezebb része a megfelelő támogatás megtalálása.

A SimDif ingyenes alkalmazásokat kínál iOS és Android rendszeren, valamint egy online verziót is. Ez azt jelenti, hogy bárki létrehozhat és kezelhet webhelyet telefonjával, táblagépével vagy számítógépével a világ bármely pontjáról. A SimDif az európai szabályozás értelmében biztonságosan tárolja felhasználói webhelyeit és tartalmait kiváló minőségű franciaországi szervereken.

A SimDif nem fogadja a csalásokat, a spamet, a vírusokat, a pornográfiát, az illegális drogokat, valamint a gyűlöletkeltő vagy rágalmazó tartalmakat.

Kulturális sokszínűség

Nyelvek és kultúrák ezrei alulreprezentáltak az interneten.

A felhatalmazó eszköznek nyitottnak kell lennie a lokalizációra, lehetővé téve az emberek számára, hogy adaptálják és megosszák közösségeikben.

A SimDif-et úgy tervezték, hogy saját felhasználói lefordítsák több száz nyelvre.

Közösségi felhatalmazás

Segítség az embereknek az online rendszerezésben technikai háttér nélkül.

Közösségi projektek támogatása, például sport, hobbi, jogvédelem, helyi hírek és művészeti események.

Lokalizáció: Nyelvek és kultúrák támogatása és népszerűsítése

A világ nagy része ma már telefonról is elérheti az internetet

Túl sokan kénytelenek angolt vagy más széles körben használt nyelvet használni, különösen az internetes fejlődő országokból származók, mivel anyanyelvükön kevés vagy egyáltalán nincs online eszköz. Ezért fontos, hogy elérjük ezeket a felhasználókat, és megoldjuk ezt a nyelvi egyenletet.

A Simple Different egyik alapértéke a világ nyelveinek és kultúráinak gazdag sokféleségének tiszteletben tartása és előmozdítása, mielőtt pénzügyi konverzión gondolkodna.

A SimDif 2 célja az alulreprezentált nyelvek és kultúrák népszerűsítése
A SimDif 2 célja az alulreprezentált nyelvek és kultúrák népszerűsítése

Simple Different etika

A "felhasználó az első" megközelítés

A SimDif mögött álló Simple Different etikájának része az, hogy irányítsa a felhasználókat a webhelyek készítése során. A SimDif célja, hogy ösztönözze a felhasználókat olyan tartalom létrehozására és rendszerezésére, amelyet olvasóik látni szeretnének: ez a legjobb módja egy webhely felépítésének a Google számára.

A SimDif-et nem olyan terméknek képzelték el, amelyet az emberek még azelőtt megvásárolnának, hogy esélyük lett volna megérteni.