A Simple Different-ről

A Simple Different-ről

Menü

A sajtó számára

A sajtócsomag tartalma:

sajtóközlemény

Alkalmazás leírása

SimDif 2 ikon/logó

Képernyőképek Androidra, iPhone-ra és iPadre

Simple Different logó

Sajtóközlemény

Megjelent a SimDif 2

A SimDif küldetése mindig is az volt, hogy segítsen az embereknek megtanulni, hogyan készítsenek működőképes webhelyet maguknak. 2012-ben az alkalmazás lett az első webhely-készítő alkalmazás iOS és Android rendszeren, és azóta szájról szájra terjed.

A SimDif 2 most a lefedettségért és sajtóért folyamodik, hogy szélesebb közönséget vonzzon a világ minden tájáról, és segítsen több embernek jó webhelyek létrehozásában.

A SimDif egy társadalmi hatású projekt , amelynek célja, hogy a lehető legtöbb embert képessé tegye. A BabelDif-et azért hozták létre, hogy lehetővé tegye az alkalmazás számos nyelvre történő lefordítását, a FairDif pedig azért jött létre, hogy tisztességes PPP-indexált árat adjon a Smart és Pro verzióknak. Van egy ingyenes verzió is.

De mi is az a SimDif valójában?

SimDif alkalmazás ikon
SimDif alkalmazás ikon

Egyedülálló webhely-készítő alkalmazás

A SimDif azon kevés webhelykészítők egyike, amelyekkel teljesen működőképes ugyanazok a funkciók telefonon, számítógépen és táblagépen. Ez lehetővé teszi, hogy könnyedén válthat egyik eszközről a másikra a webhely szerkesztéséhez és közzétételéhez.

A SimDif 2 egy alkalmazás teljes webhelyek létrehozására, mindezt telefonról, technikai ismeretek nélkül.

Hozzon létre egy webhelyet oldalak és blokkok hozzáadásával, majd tartalom hozzáadásával. A blokkok oldalakat, az oldalak webhelyeket készítenek.

Kinek lesz?

A SimDif mindenki számára készült, aki problémamentesen szeretne webhelyet készíteni. A felhasználók többsége ma kisvállalkozások tulajdonosai, tanárok, diákok, közösségek és klubok, vállalkozók és szolgáltatásokat értékesítők.

Miért jött létre?

A Simple Different a SimDif 2- t úgy fejlesztette ki, hogy megfeleljen az emberek webhely-készítési igényeinek szerte a világon, hogy segítse a felhasználókat jelenlétük kiépítésében az interneten, és platformmal rendelkezzen webhelyük kezeléséhez.

Ez a szolgáltatás már 13 nyelven elérhető, és lefordítható. A BabelDif-nek (a SimDif 2 mellett kifejlesztett fordítóeszköz) köszönhetően az alkalmazást és útmutatóit számos nyelvre lefordíthatják saját felhasználói. A cél az, hogy minél több nyelvet és kultúrát támogassunk, különösen azokat, amelyek alulreprezentáltak az interneten .

Mennyibe kerül?

Létezik ingyenes verzió, és a világon először méltányos PPP indexált ár a Smart és Pro verziókhoz. Ezt az indexet FairDif-nek hívják, és lehetővé teszi az egyes országok számára megfelelő ár kiszámítását.

A tárhely és az útmutatók minden oldaltípushoz ingyenesek.

Ha meg szeretné tekinteni az egyes verziók jellemzőit és árát, ahol éppen tartózkodik, menjen ide .